• Εκθέσεις επίπλων κουζίνας και ντουλάπας

  Το "1992'' μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο πωλητής επίπλων κουζίνας και ντουλάπας, ως εργαλείο σχεδιασμού, παρουσίασης και κοστολόγησης.

  Το προγραμμα είναι γρήγορο και φιλικό, με πολύ ωραίο τελικό αποτέλεσμα. Οι βιβλιοθήκες του είναι πλήρεις αφού εμπλουτίζονται συνεχώς, τόσο με νέα αντικείμενα και συσκευές, όσο και με νέα υλικά.

  Εκθέσεις επίπλων μπάνιου και ειδών υγιεινής

  Εκτός από τους επαγγελματίες της κουζίνας και ντουλάπας, το "1992'' μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ο πωλητής στον κλάδο του μπάνιου. Με το πρόσθετο εργαλείο της "Επίστρωσης πλακιδίων'', μπορείτε να σχεδιάσετε και να παρουσιάσετε το μπάνιο σας, όσο περίπλοκο κι αν είναι. Επιπλέον, εκτός από την ακριβή διάταξη των πλακιδίων μέσα στο χώρο, υπολογίζει και την ποσότητα (πλακιδίων) που θα χρειαστείτε.

  Κατασκευαστές επίπλων - καταστήματα τύπου "do it your self"

  Με το πρόσθετο "Cubes add-on'' μπορείς να σχεδιάσεις στη στιγμή ένα νέο έπιπλο, που μπορεί να είναι μια απλή παπουτσοθήκη ή μια περίπλοκη σύνθεση. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, το πρόγραμμα έχει αυτοματισμούς που σε προστατεύουν από κατασκευαστικά λάθη. Στη συνέχεια, μετά την παρουσίαση, μπορείς να ζητήσεις ανάλυση πρώτων υλών, κοστολόγηση με βάση τις πρώτες ύλες, βελτιστοποίηση κοπής και κατασκευαστικές οδηγίες.

  Επιπλέον...

  Εκτός από τις βιβλιοθήκες (επίπλων και πλακιδίων) που περιέχονται και ενημερώνονται συνεχώς, ο κάθε χρήστης του "1992'' μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας, και κατόπιν συνενόησης να δημιουργήσουμε τη δική του βιβλιοθήκη με την τυποποίηση που ο ίδιος χρησιμοποιεί. Επίσης, στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να δημιουργήσει μόνος του τη δική του βιβλιοθήκη, παρέχουμε πλήρη καθοδήγηση και συμβουλές.
 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  • x64 Windows με ενεργή υποστήριξη απο την Microsoft (Windows 8.1 x64 & Windows 7 υπό προϋποθέσεις).
  • Κάρτα γραφικών με δυνατότητα OpenGL 4.0 και άνω (εξαιρούνται οι κάρτες γραφικών Intel πριν το 2014).
  • Ισχυρή σύσταση για σκληρό δίσκο τεχνολογίας SSD.
  • Ανάλυση 1280 x 800 pixels το ελάχιστο.
  • Τουλάχιστο 8 Gbytes μνήμη προτείνεται.
  • Οποιοσδήποτε πρόσφατος επεξεργαστής Intel (i3, i5, i7 4ης γενιάς και άνω) ή AMD υποστηρίζεται.
  • Το πρόγραμμα απαιτεί 20GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο.
  • ​Για τον προϊόν «3D Render» απαιτείται κάρτα γραφικών που να είναι συμβατή με το πρότυπο OpenCL 1.2 και 64 bit λειτουργικό σύστημα (εξαιρούνται οι κάρτες γραφικών Intel, εκ των οποίων καμία δεν είναι συμβατή με το παραπάνω προϊόν).
  • Για τον προϊόν "3D Warehouse connect" ​απαιτείται browser Edge (κανάλι διανομής Microsoft Edge Beta).
  Ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος
  Ελάχιστες Προτεινόμενες
  Intel i3 (τελευταίας γενιάς) Λειτουργικό σύστημα 64-bit - ATI RX 580 - GeForce GTX 1060 Mνήμη 8GB Intel i7 (τελευταίας γενιάς) Λειτουργικό σύστημα 64-bit - ATI RADEON VEGA 56 και VEGA 64 - GeForce GTX 3060 Mνήμη 16GB
      ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ VR SYSTEM (Virtual Reality)   HP Reverb G2 - Ελάχιστες προτεινόμενες προδιαγραφές (Πατήστε επάνω στις προδιαγραφές για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή)