Blog

HomeΕιδήσειςΣυνεργασία Infowood Technologies & Χ.Ντάβας Α.Β.Ε.Ε.

Συνεργασία Infowood Technologies & Χ.Ντάβας Α.Β.Ε.Ε.

Η Infowood Technologies καλοσωρίζει στο δυναμικό των συνεργατών της την εταιρεία Χ.Ντάβας Α.Β.Ε.Ε.. Η εταιρεία Χ. Ντάβας Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο 5ο χλμ Λαρίσης – Καρδίτσης σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις. Στη σημερινή της μορφή η εταιρεία ασχολείται με ό, τι αφορά το ξύλο και τα παράγωγά του, με έμφαση στις επιφάνειες και στην μερική επεξεργασία αυτών, ενώ απευθύνεται κατά βάση σε επαγγελματίες και βιοτεχνίες του κλάδου.
ntavas
Η συμφωνία των δύο εταιρειών αποτελεί την συνέχεια μιας επιτυχημένης προβολής της Χ.Ντάβας Α.Β.Ε.Ε. μέσω των προϊόντων της εταιρείας Egger στην εφαρμογή 1992 online. Η πολύχρονη παρουσία της Infowood Technologies στον κλάδο της πληροφορικής συμβάλλει σημαντικά στην προβολή των προϊόντων της Χ.Ντάβας Α.Β.Ε.Ε. με στοχευμένο τρόπο συμβαδίζοντας πάντα με τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες.
ntavas2

Η Infowood Technologies ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της αγοράς προωθεί τις αρτιότερες λύσεις για κάθε επιχείρηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, κρατώντας πάντα σε ύψιστο βαθμό το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Sorry, the comment form is closed at this time.